MyPhone Смарт часовник myPhone Watch EL в златист цвят 11804

SKU
IFT_11804
109,99 лв.
Активен
Останали са само 2
на 12 вноски по 10.83 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

 

Повече от часовник!

myPhone Watch EL в златист цвят съчетава практичност, елегантност и функции за наблюдение на здравето и прогреса на тренировъчния ви режим. Големият и цветен екран ви позволява да четете известия и да използвате уиджети, докато функцията за разговор с Bluetooth ви улеснява да поддържате връзка с вашите приятели и семейство. Водоустойчивостта IP67 предпазва от случайно проникване на вода, което в комбинация с металния корпус гарантира неговата издръжливост. Часовникът се предлага в два цветови варианта – черен и розов и се предлага с резервна каишка.

Основни продуктови предимства:

 

  • Впечатляващ дисплей

 Смарт часовникът има голям 1,32-инчов цветен сензорен екран с HD резолюция от 360x360 px за удобство при въвеждане и четене на известия относно текстови съобщения, имейли и различни приложения за съобщения.

  • Опция за Bluetooth обаждания
    •  

      myPhone Watch EL е оборудван с Bluetooth комуникация, вграден високоговорител и микрофон, така че можете да получавате и осъществявате гласови повиквания след сдвояване с вашия смартфон. Поддържайте връзка с приятелите и семейството си!

    • Удобен гласов асистент

    Съвместим с Google Assistant и Siri, златистият myPhone Watch EL ви позволява да управлявате своя смартфон с глас. Задайте напомняния, проверете прогнозата за времето и контролирайте възпроизвеждането на любимата си музика – всичко това с лекота и удобство, без да се налага да вадите телефона си от джоба си.

    • Персонализиран модел

    Изберете един от многото налични циферблати или създайте свой собствен, като използвате която и да е снимка, за да придадете на смарт часовника лично и уникално докосване. Това може да се направи от смарт часовника или от обширната библиотека от циферблати чрез приложението за смартфон.

    • Изберете своя цвят

     Часовникът се предлага в два цветови варианта – черен и златист. Всеки комплект включва и допълнителна метална каишка с магнитна закопчалка. Това ви позволява лесно да го настроите според вашите нужди.

    • Здрава конструкция

    Здравият метален корпус и издръжливата силиконова каишка ви гарантират защита от евентуални повреди и дълготрайна употреба. Освен това, благодарение на своята водоустойчивост IP68, не е нужно да се притеснявате, че часовникът ви ще се намокри неочаквано.

    • Асистент за здравословен живот

    myPhone Watch LS може да ви помогне да се грижите по-добре за здравето си. Той ви позволява да наблюдавате сърдечната честота, нивото на стрес, кръвното налягане, насищането на кръвта с кислород и качеството на съня, наред с много други неща.

    • Женско здраве

    Функцията за следене на менструалния цикъл ще улесни живота на всяка жена – ще ви помогне да се грижите още по-добре за здравето си и да планирате съответно физическите си дейности.

    Допълнителни продуктови предимства:

    • Календар
    • Контрол с камера
    • Алармен часовник, хронометър и таймер
    • Проверка на метеорологичното време
    • При загуба на смарт часовника – лесно намиране само чрез Bluetooth връзка
    • Музикален плейбек контрол

    Вижте още: Смарт часовник myPhone Watch EL в черен цвят

     

    Вашият рейтинг
    Въпрос от Клиент
    Няма Въпроси
    Имате ли нужда от помощ?
    Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
    Посетете Azo.bg в ShopMania