Селфи стикове

Филтри

93 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
  1. Монопод - селфи Hama 2 в 1, 1/4", Черен

    Промо цена 27,33 лв. бе 28,46 лв.

93 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Селфи стикове

Селфи стик за още по-добри снимки

Готови ли сте да правите още по-добри кадри където и да сте? На помощ идва селфи стикът. Той се използва за правене на снимки и видеа чрез позициониране на устройството извън нормалния обхват на ръката. Това ви позволява да правите снимки под различен ъгъл, както и на разстояние, което обикновено е извън възможния ви обхват.

Селфитата със смартфон са сравнително лесни, но не и ако се опитвате да направите снимка с всичките си приятели или цялото си семейство покрай вас. Каквито и позиции за заснемане да заемате, ръката ви се уморява. Стойката на селфи стика е предназначена да закрепи вашия телефон (или камера, в зависимост от модела). Дължината и захващането на пръта ви позволяват да държите ръката си в удобна позиция, така че да не се изплъзва толкова лесно.

Защо да изберете селфи стик?

  • Можете да си правите снимки сами – Изпадали ли сте в ситуация, в която трябва да спрете и да помолите непознат да ви снима? Това не само може да бъде неудобно и за двама ви, но рискувате те да избягат с вашия телефон или камера. Наличието на селфи стик ви прави независими. Дори да искате да направите групова снимка, снимка на цялото тяло или да заснемете красив фон, сега можете да го направите сами.
  • Ще включите повече хора в своите кадри – Колкото по-далеч е камерата, толкова по-голям обект може да заснеме. И тъй като селфи стикът се простира по-далеч от ръката ви, вие ще можете да включите повече хора в кадъра. 
  • Ще правите снимки в цял ръст – Искали ли сте някога да покажете тоалета си в селфи? Единственият начин да направите снимка на цялото тяло е като го снимате в огледалото или използвате селфи стик. Ако го държите под правилния ъгъл, селфи стикът ще ви даде възможност да заснемете тоалета си или да правите забавни видеа за социалните мрежи.
  • Можете да заснемете по-добри гледки – Винаги, когато попаднем на красив пейзаж в града или в планината, се чувстваме подтикнати да си направим снимка с гледката на заден план. Селфи стикът държи камерата по-далеч от ръката ви, което ще включи цялата гледка в кадъра.

Купете своя нов селфи стик онлайн от магазин Azo

Изберете своя помощник във фотографията и създайте незабравими кадри с нов селфи стик от Azo.bg. При нас ще намерите различни варианти на популярния аксесоар, както и други допълнения, с които да подобрите снимките си. Разгледайте богатото ни разнообразие от триподи, стативи, LED светлини, зелени екрани и още много други.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania