Екранни протектори

Филтри

1102 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
 1. Протектор за екран HAMA 92180 + кърпичка

  Промо цена 5,76 лв. бе 6,00 лв.
 2. Redmi 4 A Темперирано стъкло H Nillkin

  Промо цена 6,00 лв. бе 12,00 лв.
 3. Redmi 7A Темперирано стъкло CP+Pro Nillkin

  Промо цена 6,00 лв. бе 26,00 лв.

1102 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Нужен ли ни е екранен протектор?

Ако току-що сте похарчили голяма сума пари за новия си смартфон, то със сигурност ще искате да го защитите и да го поддържате в безупречно състояние.

Освен да изберете калъф за телефона си, обмислете и поставянето на екранен протектор. Той има няколко преимущества, с които определено ще запазите смартфона си здрав за по-дълго. Протекторът е отличен начин за защита на уязвимия екран на мобилното ви устройство. Той действа като щит срещу драскотините и случайните удари, а в много случаи ще предотврати счупване при неприятно падане върху твърди повърхности. Това го прави един от GSM аксесоарите, от които не бива да се лишавате.

Няколко предимства на екранния протектор

 • Намалява напрежението в очите – Екранните протектори с матово покритие разсейват отблясъците. По-новите екранни протектори обаче използват химическа обработка, за да осигурят допълнителен защитен слой на екрана. Тези антирефлексни (AR) протектори пречупват светлината, което води до по-малко отблясъци и отразена светлина. Това подобрява видимостта на екрана и намалява необходимостта да присвивате очи, за да виждате по-добре.
 • Предотвратява натрупването на бактерии – Може би сте чували, че върху смартфоните се натрупват повече микроби отколкото върху всяка друг вещ от ежедневието ни. Някои от протекторите днес имат антибактериални свойства, които премахват микробите от екрана и отблъскват праха. Екранните протектори също имат покритие от липофобен слой, който предпазва от естествени мазнини, както и хидрофобно покритие, което отблъсква водата.
 • Осигурява ви повече поверителност – Някои протектори имат покритие, подобно на затъмняващо фолио, което гарантира, че екранът може да се вижда само от човека пред екрана. Когато се погледне от различен ъгъл, дисплеят изглежда затъмнен.
 • Предпазва от износване – Повечето нови модели смартфони вече са изработени с висококачествени екранни стъкла и са устойчиви на надраскване. Въпреки това те не могат да предпазят стъклото от евентуалн счупване или спукване. Използването на екранен протектор обаче осигурява допълнителен слой защита, който може да предотврати това.

Купи екранен протектор за своя смартфон от онлайн магазин Azo

Въпреки че всеки телефон ще натрупат драскотини и ще се износи с течение на времето, екранният протектор е начинът да го предпазите възможно най-дълго. Ако търсите допълнително ниво на защита, изберете протектор от Gorilla Glass или стъклен протектор от сапфир. 

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania