MyPhone Стойка за кола Hammer Extreme 10849

SKU
IFT_10849
27,99 лв.
Активен

Многофункционална стойка за кола (размер на диагонала на екрана 4″-7″), изработена от висококачествен поликарбонат. Отличава се с оригинален дизайн, лесна работа и много възможности за настройка. Идеална за смартфони HAMMER.

Регулирайте телескопичното рамо на стойката и фиксирайте телефона с една ръка. Лесно е благодарение на интелигентната система за заключване и отключване, която се управлява от бутоните. Едно кликване е всичко, което е необходимо!

Широкия размах на ръцете(20,3 см/ 8 инча) ви позволяват да прикрепите сигурно своя смартфон. 360-градусовата глава и двуточковото регулиране на рамото гарантират оптимално нагласяне на телефона в различни равнини.

Размерът няма значение! HAMMER EXTREME CAR HOLDER ви позволява да поставите смартфони с размер на екрана от 4″ до 7″, включително смартфони с брониран корпус като HAMMER.

Стойката има и със специален жлеб за кабела, което улеснява максимално свързването на устройството към зарядното. Вече няма да има висящи кабели – просто и удобно.

Благодарение на своята вендуза стойката може да се захваща здраво за всяка повърхност. Лесно се монтира както на предното стъкло, така и на таблото на всяка кола.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania