Фото и камери

Филтри

451 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
 1. HAMA-07510

  Промо цена 6,13 лв. бе 6,38 лв.
 2. Бутонна батерия литиева GP BATTERIES CR-2477, 3V

  Промо цена 7,18 лв. бе 7,20 лв.
 3. Капачка за обектив HAMA 05899, 10 см

  Промо цена 9,22 лв. бе 9,60 лв.
 4. Плочка за статив Star 55-63 HAMA 04154

  Промо цена 10,01 лв. бе 10,43 лв.

451 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Купи Цифрови апарати и аксесоари онлайн в България

Цифровите фотоапарати – инвестиция, която си заслужава 

Цифровите фотоапарати доставят ново ниво на удоволствие от заснемането на кадри и имат много предимства, част от които са недостижими за обикновените лентови апарати. Закупуването и проявяването на филми отпада, което прави оперативните разходи много по-ниски. Всичко, от което се нуждаете с цифровия апарат, е добър обектив и карта памет, на която да запечатате любимите си моменти.


Видеокамерите и цифровите апарати са най-добрия начин да запазите моментите си като спомен завинаги. С тяхна помощ можете да заснемете всеки детайл от специален ден, запомнящо се пътуване или празник със семейството и приятелите си. Привидно обикновените ежедневни моменти всъщност се превръщат в най-милите спомени след години. Кадрите, които заснемате спонтанно, могат да се превърнат в сантиментален детайл от миналото. Гледайки назад след години, вие ще сте благодарни, че не сте забравили апарата или видеокамерата си и винаги сте били готови да снимате.


Запечатайте спомените си в моментни снимки

Еволюцията на фотоапарата преминава през различни моменти и днес познаваме по-голямата част от историята като интересна история. Въпреки това старите модели са заменени от по-новите технологии с повече функции и екстри. Апаратите вече по-компактни и леки, лесно преносими и изключително удобни за използване. Цифровите фотоапарати с повече настройки и филтри са едни от най-предпочитаните устройства днес.  


Една тенденция, която обаче направи своето голямо завръщане, е тази на моментните фотоапарати. Днес те са изключително популярни и модерни. Използват се от всеки, който иска да направи снимките си по-уникални, интересни и запомнящи се. С фотоапарат за моменти снимки вие имате възможността да уловите красиви спонтанни емоции в кадри, които се проявяват веднага. Така не само ще запазите спомените си завинаги, а можете да ги споделите с приятели или да направите неповторим подарък.

Независимо дали предпочитате дигитален апарат или фотоапарат за моментни снимки, запечатвайки моментите си в кадри, вие си осигурявате мили спомени за цял живот. Направете този подарък на себе си и на любимите си хора, като не забравяте фотоапатата си където и да ходите.

Изберете своя цифров фотоапар, видеокамера и аксесоари онлайн 

В онлайн магазин Azo разполагаме с колекция от висококачествени апарати за всеки. Ние можем да предложим професионална техника за най-добрите специалисти в областта, както и любителски фотоапарати за всеки начинаещ фотограф. При нас ще откриете още видеокамери и аксесоари за фотографията – чанти, раници и калъфи, батерии и зарядни, обективи, светкавици, стойки и стативи и още много фото аксесоари.
Изберете своята нова фотографска техника от онлайн магазин Azo – направете си незабравим подарък или осигурете спомени за цял живот на любим човек до вас.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania