Детски колички

Филтри

1010 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
  1. Lorelli Мрежа за багаж за количка

    Промо цена 9,46 лв. бе 11,00 лв.
  2. Lorelli Дъждобран 2002001

    Промо цена 14,28 лв. бе 16,60 лв.

1010 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
Бебешки колички, или детски колички, са специално проектирани за удобството и безопасността на малките деца. Те обикновено имат четири колела, които ги правят стабилни и лесни за маневриране. Бебешките колички могат да бъдат класифицирани в различни категории в зависимост от техните характеристики. Например, има колички за новородени, които са по-малки и по-компактни, като често имат регулируема облегалка и козирка за слънце, за да предпазват бебето от ветрове и слънчеви лъчи. Също така, има и стандартни колички, които са подходящи за деца на възраст от няколко месеца до две или три години. Тези колички обикновено имат удобни седалки и големи колела, които ги правят подходящи за използване на открито, например при разходки в парка или по улицата. Освен това, има и специализирани колички за близнаци или деца с по-големи възрастови разлики, които имат две седалки или различни режими на положение на седалката. При избора на бебешка количка, е важно да се има предвид безопасността и удобството на детето, както и удобството на родителите при маневрирането на количката. Трябва да се проверят основните характеристики, като размера на колелата, регулируемостта на седалката и дръжката, козирката за слънце, кошницата за пазаруване и други.

Освен тези основни характеристики, съществуват и други фактори, които могат да бъдат важни при избора на бебешка количка. Например, теглото на количката може да бъде важно, особено ако родителят трябва да я носи по стълби или да я сгъва и транспортира в автомобил. Също така, размерът на количката може да бъде важен, особено ако живеете в малко жилище или имате ограничено място за съхранение.

Друг важен аспект при избора на бебешка количка е безопасността на детето. Много колички имат ремъци за безопасност, които могат да са важни за допълнителна защита на детето. Някои колички имат също и предпазни барове, които могат да предпазят детето от падане или изплъзване. Освен това, много бебешки колички са оборудвани със системи за амортизация, които могат да намалят вибрациите и ударите, които детето получава по време на движение.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania