Роботи за почистване

Филтри

73 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
  1. MAMIBOT MAMIBOT Exvac 660 - Прахосмукачка робот

    Промо цена 369,00 лв. бе 399,00 лв.

73 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Предлагаме Ви голямо разнообразие от прахосмукачки за сухо и мокро почистване с марки MAGNUM, XIAOMI, ROBOROCK, MAMIBOT, OSKAR, AMIGO, OBERON и други! 

Прахосмукачки за сухо и мокро почистване – каква е разликата между сухо и мокро почистване и имате ли нужда от него?  
В онлайн магазина azo.bg можете да откриете богата гама прахосмукачки за сухо и мокро почистване. Преди обаче да ви запознаем с функционалностите и характеристиките на нашите прахосмукачки за сухо и мокро почистване, нека да изясним точно какво представляват двата вида почистване. Между сухото и мокрото почистване има съществени разлики, но за да се постигне оптимален резултат по отношение поддържането на чистотата в дома и ако типът на настилките позволява, е препоръчително да се практикуват и двата вида. Ето какво е значението на сухото и съответно мокрото почистване:

  • прахосмукачки за сухо и мокро почистване: сухо почистване – най-общо казано сухото почистване е вид почистване, което се извършва чрез използване на всмукателната мощност на уреда, придружено с действието на въртящи четки, при което не се използва вода. То служи за обиране на праха, космите и другите мръсотии от килимите, пода, дори и мебелите. На принципа на сухото почистване работят стандартните модели прахосмукачки, които засмукват мръсотията посредством силна въздушна струя. На този принцип могат да работят по перфектен начин и нашите високотехнологични прахосмукачки за сухо и мокро почистване.
  • прахосмукачки за сухо и мокро почистване: мокро почистване – що се отнася до мокрото почистване, съвсем логично при това почистване се употребява вода. За такъв тип почистване най-често се използват микрофибърни мопове. Ползата от употребата на вода при почистването е, че посредством нейното действие прахът натежава и не може да се разнесе из въздуха. Последното позволява доста по-ефективното му премахване от елементите на интериора. В никакъв случай не пропускайте мокрото почистване, ако в дома си имате основно гладки и твърди настилки, както и малки деца или хора, страдащи от алергии. За прецизното му извършване ще ви помогнат нашите прахосмукачки за сухо и мокро почистване
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania