Роботи за почистване

Филтри

65 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

65 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Предлагаме Ви голямо разнообразие от прахосмукачки за сухо и мокро почистване с марки MAGNUM, XIAOMI, ROBOROCK, MAMIBOT, OSKAR, AMIGO, OBERON и други! 

Прахосмукачки за сухо и мокро почистване – каква е разликата между сухо и мокро почистване и имате ли нужда от него?  
В онлайн магазина azo.bg можете да откриете богата гама прахосмукачки за сухо и мокро почистване. Преди обаче да ви запознаем с функционалностите и характеристиките на нашите прахосмукачки за сухо и мокро почистване, нека да изясним точно какво представляват двата вида почистване. Между сухото и мокрото почистване има съществени разлики, но за да се постигне оптимален резултат по отношение поддържането на чистотата в дома и ако типът на настилките позволява, е препоръчително да се практикуват и двата вида. Ето какво е значението на сухото и съответно мокрото почистване:

  • прахосмукачки за сухо и мокро почистване: сухо почистване – най-общо казано сухото почистване е вид почистване, което се извършва чрез използване на всмукателната мощност на уреда, придружено с действието на въртящи четки, при което не се използва вода. То служи за обиране на праха, космите и другите мръсотии от килимите, пода, дори и мебелите. На принципа на сухото почистване работят стандартните модели прахосмукачки, които засмукват мръсотията посредством силна въздушна струя. На този принцип могат да работят по перфектен начин и нашите високотехнологични прахосмукачки за сухо и мокро почистване.
  • прахосмукачки за сухо и мокро почистване: мокро почистване – що се отнася до мокрото почистване, съвсем логично при това почистване се употребява вода. За такъв тип почистване най-често се използват микрофибърни мопове. Ползата от употребата на вода при почистването е, че посредством нейното действие прахът натежава и не може да се разнесе из въздуха. Последното позволява доста по-ефективното му премахване от елементите на интериора. В никакъв случай не пропускайте мокрото почистване, ако в дома си имате основно гладки и твърди настилки, както и малки деца или хора, страдащи от алергии. За прецизното му извършване ще ви помогнат нашите прахосмукачки за сухо и мокро почистване
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania