Авто и мото аксесоари

Филтри

16159 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

16159 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Открий Авто и Мото Аксесоари в България

Създайте комфорт в автомобила си

Когато пътувате на дълъг път, комфортът и удобството трябва да бъдат на първо място. Колкото повече километри изминавате, толкова повече тялото ви се натоварва от еднообразието, неудобната поза на тялото и дискомфорта в малкото пространство. За щастие, някои авто и мото аксесоари могат да направят пътуването ви много по-удобно. 
Аксесоари като стелки за автомобил, калъфи за седалки, за волан, поставки за телефон, за чаши, видеорегистратори и други могат да направят преживяването ви много по-комфортно. Всеки детайл оказва своето влияние върху удобството в автомобила и въздейства благоприятно при всяко пътуване.
Любителите на мотори също могат да се възползват от аксесоари за превозното си средство. Едни от най-важните са предпазната каска и предпазното облекло, които значително намаляват риска. Друг необходим аксесоар е мото интеркомът, чрез който ще поддържате безпроблемна връзка с другите мотоциклетиски от групата ви. 

Осигурете си удобство на път
Калъфите за волан са едни от най-предпочитаните аксесоари, защото те предпазват и защитават една от най-употребяваните части в целия автомобил. Запазването на кожата на волана може да бъде истинско предизвикателство, ако той не е покрит със специален калъф. Друг популярен аксесоар е поставката за телефон, която ви помага да следите навигацията си, без да се налага да държите устройството в ръка. Поставката се поставя най-често на таблото или на стъклото на автомобила, като това я прави почти на равно с нивото на очите. Това е един от най-полезните автомобилни аксесоари, защото употребата му увеличава сигурността и предотвратява евентуални инциденти, причинени от шофиране със смартфон в ръка.
Аксесоари като видеорегистраторите пък са изключително полезни за всеки водач. Те представляват малка камера, която може да се монтира както отпред, така и отзад на автомобила. Тя документира всяка стъпка и ви позволява да записвате всичко, което се случва на пътя. Това може да ви предпази от измамни застрахователни претенции, опити за кражба и други нежелани проблеми. 
Други аксесоари като калъфи за седалки, поставки за чаши и още GSM аксесоари също могат да бъдат полезни на път, като направят пътуването ви по-комфортно и удобно за всички пътници.

Поръчайте авто и мото аксесоари онлайн от магазин Azo
Обновете автомобила и мотоциклета си с нови авто и мото аксесоари от Azo. При нас ще намерите разнообразие от артикули, с които ще превърнете всяко пътуване в комфортно преживяване. Поръчайте калъфи за седалки и волани, видеорегистратори, радиостанции, мото интеркоми, предпазно облекло, поставки за смартфон и още много аксесоари за автомобила и мотоциклета си. 
Възползвайте се от безплатна доставка на поръчки над 199 лева, както и възможност за покупка на изплащане. 

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania