Уреди за приготвяна на паста

Филтри

6 Артикули

Set Descending Direction
Виж като Решетка Списък

6 Артикули

Set Descending Direction
Виж като Решетка Списък

Уредите и аксесоарите за приготвяне на прясна паста варират от механични до електрически и са на разположение за домашно и професионално използване. Те включват следните:

  1. Машина за паста: Това е основният уред, който се използва за приготвяне на прясна паста. Машината може да бъде механична или електрическа и служи за изрязване на тестото в желаната форма - спагети, фетучини, талиатели, лазаня и други.

  2. Ръчна машина за паста: Тези уреди са механични и се работят ръчно. Предлагат по-малко възможности за регулиране на дебелината на тестото, но са по-евтини и могат да бъдат по-лесни за употреба и почистване.

  3. Електрическа машина за паста: Тези уреди са оборудвани с мотор, който преминава тестото през ножовете и му придава желаната форма. Предлагат по-голяма гъвкавост и възможности за приготвяне на различни видове паста.

  4. Преса за тесто: Тези уреди са полезни за приготвяне на тесто за паста. Предлагат лесно смесване на съставките и могат да бъдат полезни за приготвяне на тесто за ръчно изработване.

  5. Ролки за машината за паста: Тези аксесоари се използват за регулиране на дебелината на тестото и за приготвяне на различни видове паста.

  6. Форми за паста: Тези аксесоари са полезни за изработка на паста в различни форми като равиоли, тортелини, гнезда и други.

  7. Сушилня за паста: Това е уред, който се използва за сушене на прясната паста преди да се вари.

  8. Черпак за паста: Тези аксесоари са полезни за изваждане на готовата паста от кипящата вода.

Приспособление за прикрепване на машината за паста към кухненската маса: Това е аксесоар, който се използва за прикрепване на машината за паста към кухненската маса, за да се гарантира стабилност при работа.

В зависимост от предпочитанията и нуждите, може да изберете различни уреди и аксесоари за приготвяне на прясна паста. Те предлагат възможности за творчество и забавление в кухнята, както и за приготвяне на вкусни и здравословни ястия за семейството и гостите.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania