Смарт часовници

Филтри

280 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък
  1. Смарт часовник DLFI M5N, Черен - 73067

    Промо цена 21,26 лв. бе 25,01 лв.
  2. Смарт часовник DLFI FD68, Черен - 73062

    Промо цена 29,64 лв. бе 34,87 лв.

280 Стоки

Set Descending Direction
Страница
Виж като Решетка Списък

Защо да носим смарт часовник?

Смарт часовникът притежава множество полезни функции, които имат за цел да ви помогнат в ежедневието и да проследят физическата ви активност. Ако обичате мобилността и лекотата, то непременно се възползвайте от предимствата на смарт часовника.

Той ви позволява да следите фитнес целите си. Неговият метод за измерване на пулс, измерване на кръвно налягане, крачкомер и други функции превръщат смарт гривните в новите фитнес аксесоари. С тях ще разберете точно колко стъпки сте направили днес и дали не сте прекарали твърде дълго време без физическа активност. Те ще ви помогнат да подобрите и качеството на съня си.

Кои са другите предимства на смарт часовника

  • По-лесно приемане на повиквания и отговаряне на съобщения – Не е необходимо да вадите телефона от джоба си. Вместо това можете да отговаряте на съобщения, докато сте в движение или тренирате. При повечето смарт часовници е налична и възможността за провеждане на телефонен разговор.
  • Проверка на известията от социалните мрежи – Активни ли сте онлайн? Ако е така, то значи ежедневно получавате множество известия от различните социални мрежи, които използвате. С помощта на смарт часовника ще можете да проверявате и отговаряте на коментари, съобщения и други дейности онлайн, без да се налага да използвате телефона или лаптопа си.
  • Възможност да останете свързани където и да сте – Можете да проверявате вашите съобщения, обаждания или известия, докато бягате, карате колело, плувате или спортувате. Не винаги е практично, а и възможно, да държите телефона си в ръка. Тук на помощ идва смарт часовникът – той ви помага да бъдете многофункционални и да останете свързани със света, дори когато сте заети.

Купете своя нов смарт часовник от онлайн магазин Azo

Изберете своя нов помощник в ежедневието – купете смарт часовник от онлайн магазин Azo. При нас ще откриете голямо разнообразие от висококачествени марки, класически и модерни модели, както и смарт гривни и часовници с всякакви функционалности.
При нас може да открието и голямо разнообразие аксесоари за смарт часовници, каишки за смарт часовници, протектори за екрана на смарт часовниците, зарядни и много други.

Изберете своя смарт часовник от нашата колекция висококачествени и стилни устройства на ниски цени.

Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania