ZIZITO Полипропиленово шише за хранене с широко гърло Little Angel с биберон- 16752

SKU
ZIZ_3801016026452
5,99 лв.
Активен
Полипропиленово шише за хранене с широко гърло Little Angel с биберон-

Шишето е с вместимост 250мл. и биберон с две дупки за засукване – комбинация, подходяща за нуждите на бебета на възраст 3+ месеца.

В направата му са използвани 100% безопасни и нетоксични материали, които гарантират висока издръжливост при дългосрочна употреба, а именно:

• Висококачествен полипропилен с нулево съдържание на бисфенол А, съгласно всички актуални регулации в производството на стоки за бебета.

• Мек медицински силикон с ортодонтски дизайн, гарантиращ правилна техника на засукване при кърмени бебета и бебета на смесено хранене. 

Биберонът на шишето Little Angel е с добавен вентилационен механизъм, който спомага за правилно движение на въздуха и предпазва бебето от поява на газове и колики.

В комплектът ще откриете и удобен пластмасов капак, благодарение на който можете да пренасяте шишето в чантата си без да го излагате на външни замърсявания. 

Всички елементи, включени в комплекта, подлежат на стерилизация на високи температури посредством изваряване или използване на специален бебешки стерилизатор. 

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania