ZIZITO Полипропиленово шише за хранене с дръжки Little Angel с биберон 3-роз 16753

SKU
ZIZ_3801016026438
6,99 лв.
Активен
Полипропиленово шише за хранене с дръжки Little Angel с биберон 3-роз

Кокетно, издръжливо, практично и напълно безопасно – шишето на марката Little Angel съчетава в себе си всички добри практики и стандарти за качество, които един родител би искал да осигури на своето дете.

Бутилката е с вместимост 250мл., широко гърло и изработка от първокласен полипропилен без BPA. Тя е с леко прозрачен дизайн в розово, така че да гарантира едновременно отлична видимост към вътрешността и стилен външен вид.

Включеният в комплекта силиконов биберон е с три отделни дупки за засукване и бърза капка, подходяща за хранене на бебета след шестия месец от раждането. Формата на биберона е ортодонтска – за удобно засукване без опасност за захапката и пълна съвместимост с естественото кърмене. 

Шишето има специална технология за вентилация, която позволява правилното нахлуване не въздух в бутилката по време на употреба. По този начин бебето не поглъща въздух и не изпитва дискомфорт след хранене.

За удобството на родителя и детето, шишето идва със специални бебешки дръжки, насърчаващи безопасното самостоятелно хранене. 

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania