Theo Klein Детски лекарски комплект в куфар, 12 части 19522

SKU
ZIZ_4009847043603
69,99 лв.
Активен
Останали са само 1
Детски лекарски комплект в куфар, 12 части

Представяме ви лекарския куфар Theo Klein 4360 - модерен медицински комплект, предназначен за деца на възраст над 3 години. Този модерен лекарски куфар е задължителен за тези, които обичат да спасяват плюшени животни и да участват във въображаеми сценарии за оказване на първа помощ. С размери 25 cm x 15 cm x 20 cm тази играчка е съобразена с детските ръце и осигурява идеална платформа за творчески ролеви игри.

Снабден с основни медицински инструменти като клиничен термометър, стетоскоп, спринцовка, огледало за уши и рефлекторно чукче, този лекарски куфар позволява на децата да извършват задълбочени прегледи и да ускорят възстановяването на болни кукли и плюшени играчки. Включването на електронен апарат за измерване на кръвното налягане, придружен от звукови сигнали по време на измерванията, добавя интерактивен и диагностичен елемент към играта.

Изработен с десетилетия опит, Theo Klein се е погрижил куфарът и инструментите да имат заоблени ръбове и удобни дръжки за безопасна и удобна употреба от децата. Изработен в Германия от здрава, висококачествена пластмаса, този лекарски куфар е идеален за развиване на двигателните умения и въображението по време на творческа игра.

В здравата играчка лекарски куфар с практична дръжка се помещават разнообразни висококачествени аксесоари, включително електронен апарат за измерване на кръвно налягане със звук, работещ на батерии, стетоскоп, термометър, рефлексен чук, спринцовка, пинсета, отоскоп, два чифта ножици, гипс, накрайници за първа помощ, кутия с памук, както и рецепти. Куфарчето с размери 25 cm x 15 cm x 20 cm е подходящо за деца на възраст над 3 години. Моля, обърнете внимание, че са необходими батерии (2 x R03-AAA), но те не са включени в комплекта.

Този висококачествен лекарски куфар не само улеснява бързите прегледи и грижите за кукли и плюшени играчки, но и предлага редица изключителни аксесоари, което го превръща в увлекателно и образователно средство за младите начинаещи лекари. Електронният апарат за измерване на кръвното налягане със звук, захранван с батерии, добавя вълнуващо измерение към играта, а удобните за децата аксесоари допринасят за развитието на двигателните умения и могат да помогнат за облекчаване на евентуалните страхове, свързани с посещението при лекар. Произведено в Германия, това лекарско куфарче е надежден и забавен избор за деца на възраст над 3 години.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania