Смарт часовник Huawei Watch GT4 41mm (Aurora-B19L)

SKU
HUAW_W_GT4_41
-15%
Промо цена 409,00 лв. бе 483,00 лв.
Активен
Смарт часовникът Huawei GT4 Aurora разполага с разнообразие от функции за фитнес, здраве и начин на живот и следователно е подходящ както за ежедневна употреба, така и за професионални тренировки.
ПРОМОЦИЯТА Е САМО ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА!!!

Huawei GT4 Aurora-B19L е страхотен смарт часовник с невероятно модерен дизайн, който ви гарантира, че ще блестите и сияете с индивидуалния си стил непрестанно.

Циферблатът му е ограден с тънка рамка, която ви осигурява удобно прилягане към ръката ви, както и безупречен стил и визия на които да се насладите.

С избор от над 25000 изящни циферблата ще имате възможността да изберете перфектната визия на вашия часовник спрямо облеклото си във всеки даден момент от живота ви.

Освен това може да създавате свои собствени циферблати с персонализирани функции, стилове и цветови схеми, за да покажете творческата си страна.

Ако пожелаете може да персонализирате дори функциите му, за да превключвате между любимите си приложения с лекота.

Освен невероятна визия, този часовник ви дава възможността да следите здравословното си състояние и нивото си на физическа активност с лекота.

Новото приложение Stay Fit, подкрепено от технологията HUAWEI TruSeen 5.5+, ви помага да следите колко калории консумирате, давайки показатели на високо ниво като прием на калории в реално време, активни калории, калории при почивка и калориен дефицит.

Huawei GT4 Aurora-B19L проследява активността, която обичате – с нови режими като футбол, баскетбол и много други, в допълнение към безбройните тренировки за ходене, бягане, колоездене и плуване.

Този смарт часовник следи огромен набор от данни в реално време, за да извлечете максимума от всяко свое движение.

Можете също така да се насладите на удобството на гласовите указания, когато бягате.

Гаранция 24 месеца

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Как се доставят стоките?
Стоките се доставят с куриер до адрес или офис на СПИДИ
Къде да върна продукта?
Продукта може да се върне към AZO.BG или към търговецът, който го е доставил
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania