Смарт часовник Amazfit GTS 4, 1.75" (4.45 см) (450x390) AMOLED

SKU
AMZ_GTS4
-15%
Промо цена 269,00 лв. бе 317,00 лв.
Активен
  • Операционна система: Zepp OS 2.0
  • Дисплей: 1.75" (4.45 см) (450x390) AMOLED капацитивен тъчскрийн
  • Гаранционен срок: 24 месеца гаранция

Amazfit GTS 4 използва водеща в индустрията технология за двулентова кръгово поляризирана GPS антена – подобна на тази, използвана в областта на самолетите и автомобилите – така че можете да се насладите на по-силно позициониране, което е 99% точно, колкото топ ръчни GPS локатори. Можете дори да импортирате файл с маршрут в часовника от приложението Zepp и да се навигирате по него в реално време.

Amazfit GTS 4 е първият в индустрията интелигентен часовник с технология против отблясъци върху стъкления капак на рамката. Той има правоъгълен дизайн с 1,75-инчов AMOLED екран с покритие против пръстови отпечатъци, за да запази часовника ви да изглежда чист. Поддържа функцията винаги включен дисплей и е създаден с резолюция 390х450 пиксела. Това устройство за носене също е снабдено с повече от 150 циферблата.

С размери 42,7х36.5×9,9 mm и тегло около 27g. Има един физически бутон от дясната страна на кутията. Той отговаря за функцията за включване на връщане назад и превключване на интерфейса. Обратната страна на устройството получи типична конфигурация - има магнитни контакти за зареждане и сензор за сърдечен ритъм, SPO2 кислороден монитор, GPS, 5ATM водоустойчив и поддържа Bluetooth разговори.

В допълнение към функциите, споменати по-горе, носимият вграден GPS сензор ви позволява да проследявате по-точно дейностите на открито. Можете да следите изминатото разстояние, маршрутите, които минавате, и вашето местоположение. Amazfit GTS 4 също е оборудван с високоговорител и микрофон, които ви позволяват да провеждате разговори директно чрез смарт часовник. Допълнителните функции са монитор за кръвен кислород, 150 спортни режима, напомняния за обаждания или съобщения, известия за приложения и др.

Смарт часовникът Amazfit GTS 4 дебютира с новия биометричен сензор BioTracker 4.0 PPG, можете да се насладите на по-точно 24-часово наблюдение на сърдечната честота, насищането на кръвта с кислород и нивата на стрес. Часовникът може също така да засече честотата на дишане и е в състояние бързо да измери тези четири важни здравни показателя с едно лесно докосване.

Получавайте известия на живо, излъчвани през високоговорителя на часовника или вашите Bluetooth слушалки за спортни данни като сърдечен ритъм и напомняния за хидратация, изминато разстояние и др. Десетки движения за силова тренировка могат да бъдат автоматично разпознати, а фитнес часовникът може да брои повторенията ви и да проследява времето за почивка между сериите. След вашата тренировка приложението Zepp ще ви покаже мускулната група, която сте упражнявали, и колко време сте я упражнявали, за да ви помогне да поддържате тренировката си ефективна.

Смартчасовника разполага с батерия от 300 mAh, която може да издържи до при нормална употреба при пълно зареждане. Тези числа се свеждат съответно до четири дни при сценарий на тежка употреба. И ако използвате прецизния GPS режим, GTS 4 може да предложи до 16 часа издръжливост. Въпреки това смарт часовника може да се зареди напълно за около два часа.

Устройството също така има поддръжка за екосистема с мини приложения и се предлага с офлайн гласов асистент, както и Alexa. Освен това получавате Bluetooth телефонни обаждания поддръжка за игри.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Как се доставят стоките?
Стоките се доставят с куриер до адрес или офис на СПИДИ
Къде да върна продукта?
Продукта може да се върне към AZO.BG или към търговецът, който го е доставил
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania