Професионална камерна вакуум машина CASO VacuChef 50 1416

SKU
FST_CAS.1416
-17%
Промо цена 999,00 лв. бе 1199,00 лв.
Активен
  • Марка: Caso
  • Вид: Кухня>Вакуумиране>Машини за вакуумиране
  • Професионална камерна вакуум машина CASO VacuChef 50 1416
на 12 вноски по 98.33 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи

Професионална камерна вакуум машина CASO VacuChef 50 1416

Предимства при използване на професионална камерна машина за вакуумиране CASO VacuChef 50 1416:
  • Мощност: 300 W
  • Електрическо захранване: 220-240V~, 50Hz
  • Капацитет на вакуум помпа: 70 л / мин.
  • Външни размвери: 360 mm x 210 mm x 290 mm
  • Камерна машина за вакуумиране  предназначена за продължителна /търговска употреба
  • Корпус и камера: висококачествена стомана
  • Двойно запечатваща лента: запечатва пликове с максимална широчина  до 30 см
  • Възможност за вакуумиране на мокри пликове или пликове съдържащи течности
  • Механичен маометър за отчитане на налягането при вакуумиране
  • Максимално налягане: -0,95 bar
  • Камерата с прозрачен капак от закалено стъкло (Temperglas)
  • Дигитален дисплей, който показва времето на вакуумиране и времето за запечатване
  • Възможност за регулиране времето за вакуумиране и времето за запечатване
  • Функция "Мариноване на храни"
  • Машината за вакуумиране VacuChef 50 се доставя в комплект със следните компоненти:
  • Машина за вакуумиране VacuChef 50
  • Маркуч за вакуумиране
В комплекта:
  • 30  високо-качествени плика за вакуумиране с размери (28 x 25 cm)
  • 1 запечатваща лента
  • 1 уплътнение
  • 1 един филтър
  • 1 адаптер
  • 1 маркуч за вакуумиране на кутии/буркани за вакуумиране
  • Ръководство с инструкции за употреба
ВАЖНО!
  • Професионална камерна вакуум машина CASO VacuChef 50 1416 РАБОТИ С ГЛАДКИ И ГОФРИРАНИ ПЛИКОВЕ И РОЛКИ.
  • Препоръчителна дебелина на релефните/гофрирани пликове и ролки - над 105микрона
  • Препоръчителна дебелина на гладките пликове - 70-90микрона - възможно е ако пликовете са качествени да работи и с пликове с дебелина 70микрона!
Техническа спецификация на CASO VacuChef 50 1416:
  • Размери на камерата:310 x 90 x 220 mm, около 4 l
  • Тегло: 9 кг
  • Гаранция: 24 месеца за физически лица!
Забележка! Бързоразвалящи се храни, които са били затоплени, размразени или на стайна температура трябва да се консумират незабавно. Преди да преминете към вакуумиране и запечатване на храни е необходимо да се спазят строги хигиенни изисквания, като измиване на ръцете и почистване на всички прибори и повърхности, които ще бъдат в контакт с храната. Вакуумирани бързоразвалящи се храни трябва незабавно да се приберат в хладилник или фризер. Да не се оставят на стайна температура – опасност от разваляне! Срокът на годност на сухи храни като ядки, кокос или зърнени храни, ще бъде удължен при съхранение във вакуумиран плик, в проветриво и тъмно помещение. Кислородът и топлата температура водят до гранясване на храни с високо съдържание на мазнини. Плодове и зеленчуци, като ябълки, банани, картофи и кореноплодни зеленчуци, трябва да се обелят, преди вакуумиране, за да се удължи срока им на годност. Някои пресни зеленчуци, като броколи, карфиол и зеле, при охлаждане отделят газове. Такива зеленчуци се бланшират предварително, преди да се вакуумират и охладят. Основната функция на този уред е да съхранява голяма гама от храни, за да запазва свежестта, вкуса и качеството им и/или да удължава срока на годност. Като цяло вакуумната опаковка поддържа храната свежа до осем пъти по-дълго от другите традиционни методи за съхранение на храни. Опаковането в условия на вакуум намалява процеса на разваляне на хранителните продукти и спестява финансови средства. Може да се съхраняват предварително приготвени ястия на порции или цялото количество. Предварително храни за пикници и къмпинг пътувания или барбекюта. Отстранява се пренатоварването на фризера. Пакетирани храни, като месо, риба, птици, морски дарове и зеленчуци, могат да се съхраняват в хладилник или фризер. Увеличаване на срока на годност на сухи храни, като боб, ядки и зърнени храни. Опаковането в условия на вакуум е подходящо за пакетиране на предмети. Поддържайте чисти и сухи принадлежности за къмпинг, като кибрит, аптечки и дрехи. Съхранявайте среброто и предмети с колекционерска стойност без опасност от повреда от въздух и влага. По време на опаковане на продукти в условия на ваккум се извлича въздуха от плика или контеймера за вакуумиране. Те остават затворени, без достъп на въздух и се спира или забавя процеса на разваляне на хранителните продукти. Вакуумираните продукти могат да се съхраняват от три до пет пъти по-дълго от обикновено съхранение. Запазват се вкусът и витамините съдържащи се в храната. По този начин хранителните продукти са защитени от изсушаване, окисляване, от бактерии и плесени. Вакуумното опаковане е процес на консервиране, който се препоръчва за пресни храни и трябва да бъде придружен от съхраняване на ниски температури. Вакуумираните продукти трябва да се съхраняват в хладилник, фризер или охладител, за да се постигнат най-добри резултати за по-дълго време. Съхранени хранителни продукти в стандартна опаковка трябва да се консумират за кратко време, в рамките на няколко часа или дни. Опаковането на хранителни продукти в условия на вакуум, се използва с цел подобряване на организацията на работа, запазване на хранителните продукти по здравословен начин и спестяване на пари: Може да се използва в следните случаи:
  • да се опаковат хранителни продукти в херметични условия, като по този начин се удължава срока на годност на храната;
  • за приготвяне на здравословни ястия, като меню за цяла седмица,
  • да запазите по-дълго марулите, зеленчуците и билките (те остават хрупкави и свежи);
  • във фризера се освобождава повече място;
  • хранителните продукти са защитени от изсушаване и окисляване;
  • процеса на мариноване е бърз и ефикасен (20 минути във вакуум са достатъчни);
  • възможно е да се опаковат месни продукти, колбаси и сирена, които преди това са били вакуумирани (ароматът се запазва);
  • спестявате пари, защото всички остатъци от процеса на готвене, могат да бъдат консервирани и консумирани по-късно;
  • всички видове плодове и зеленчуци могат да бъдат закупени през сезона, вакуумирани и съхранени на ниска температура за дълъг период от време.
EAN:4038437014167
Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania