Обезопасителна закопчалка за двойни врати Reer 71081

SKU
NVT_NEW023059
18,99 лв.
Активен

Лесен и бърз монтаж без маркиране или измерване

Възможни видове монтаж: завинтване или залепване

Здраво свързване и отстраняване без остатъци благодарение на специално разработената лепяща лента

Затваря надеждно шкафове и чекмеджета срещу любопитни детски ръце

Съдържанието на шкафовете е особено вълнуващо за най-малките. След като се научат да пълзят и да ходят, те могат лесно да достигнат и да се доберат до предмети, които не са в ръцете на децата, като остри предмети или отровни почистващи препарати. За да предпазите малката си скъпа от подобни опасности, особено важно е да заключите шкафовете с брава, защитена от деца. Заключването на шкафа, направено от reer, ви помага надеждно да поддържате нещата сигурни и се закрепва много бързо и лесно с приложеното помощно средство за монтаж.

Лесно и бързо сглобяване без измерване или маркиране

Заключването на шкафа е снабдено с практичен помощник за сглобяване, което прави тромавото измерване и маркиране ненужно. Тя позволява прецизно закрепване за още по-голяма сигурност. Просто изберете вида на закрепването, който съответства на вашата мебел, свържете ключалката към закрепващия компонент, поставете го върху шкафа, залепете или завийте - това е всичко. Сглобяването става детска игра! Сглобяването се извършва от вътрешната страна на шкафа, така че външните повърхности на вашите мебели да останат незасегнати.

Висок комфорт и лесно управление благодарение на лесното отваряне и затваряне за възрастни

Шкафовете и съдържанието им са безопасно заключени далеч от малките изследователи. За възрастни обаче е лесно да отворят ключалката с една ръка. Включен е практичен, магнитен монтаж за стена, така че ключалката да може да се съхранява безопасно, когато шкафът е отворен и може да бъде намерена отново по всяко време. Червената маркировка ви напомня да активирате заключването отново, когато присъстват деца.

Видеоинструкция за монтаж на двойни вратички без преграда в средата: 

Видеоинструкция за монтаж на двойни вратички с преграда в средата:

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania