Huawei Смарт часовник GT 4 46mm (Phoinix)

SKU
HUAW_GT4_46mm
-15%
Промо цена 469,00 лв. бе 553,00 лв.
Активен
Huawei GT4 Aurora разполага с разнообразие от функции за фитнес, здраве и начин на живот и следователно е подходящ както за ежедневна употреба, така и за професионални тренировки. Той е водоустойчив (5 ATM, IP68) на дълбочина от 50 метра и батерията му може да издържи до 14 дни.
 
Черен
 
Зелен
30,00 лв.
  • Тип Smartwatch МоделWatch GT 4
  • Размер на дисплея1.32 inches (3.35 cm)
  • Резолюция на дисплея 466 x 466 pixels
  • Тип дисплей Amoled
  • Bluetooth v 5.2
  • Автономия на батерията До 7 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Други характеристики Сензор за измерване на пулса / Gyro Sensor / Термометър / Отчитане на изгорени калории / Крачкомер / Отчитане на кислород в кръвта (SPO2) / Мониторинг на съня
  • ДругиGoogle Pay
  • Гаранция 24 месеца

Часовникът поддържа безжично зареждане и може да работи две седмици при лека употреба след пълно зареждане. Можете да използвате телефон Huawei за обратно зареждане, когато няма налично зарядно устройство.

Часовникът може да се свързва с телефони чрез Bluetooth за разговори. Може да запази информацията за контакт на вашите семейства, приятели и колеги за ваше удобство.

Часовникът поддържа GNSS позициониране и предоставя множество професионални режими на тренировка, като бягане, колоездене, плуване, триатлон, планински туризъм и бягане по пътека. Предлагат се различни режими на тренировка за ваше персонализиране.

Часовникът може да записва разнообразни данни за професионални тренировки, като продължителност, изминато разстояние, изгорени калории, темпо, крачка, зона на сърдечен ритъм, стрес при аеробна тренировка, стрес при анаеробна тренировка, VO2Max и степен на възстановяване, за да направи упражненията по-научни. Научно базираната фитнес система на Huawei предоставя оценки и предложения за начинаещи бегачи.

Индексът на способностите за бягане (RAI) използва записи за бягане, за да оцени представянето на бегача, да определи количествено неговите способности и да определи нивото им. Например, след като бегачът завърши състезание или тренировка, индексът му помага да го класира (класира) сред всички бегачи, така че да може да разбере по-добре колко добре се справя и дали напредва. RAI в реално време представлява вашето текущо състояние, което е нивото на способност за бягане, след като приключите с бягането този ден (така че ще варира).

Стрес при аеробна тренировка: Това показва ползите от аеробните упражнения за тялото по време на една тренировка. Дългосрочните аеробни тренировки могат ефективно да подобрят този индекс.
Анаеробно тренировъчно напрежение: Това показва ползите от високоинтензивната тренировка за тялото по време на една тренировка. Високоинтензивните интервални тренировки могат ефективно да подобрят този индекс.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Как се доставят стоките?
Стоките се доставят с куриер до адрес или офис на СПИДИ
Къде да върна продукта?
Продукта може да се върне към AZO.BG или към търговецът, който го е доставил
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania