Gecko Черен еко калъф Gecko за лаптоп 11' 11808

SKU
IFT_11808
44,99 лв.
Активен

Gecko Еко калъф за лаптоп 11' в черен цвят е направен по устойчив начин с рециклирани материали. Благодарение на Aeroprotective Foam Technology™ и висококачествените водоотблъскващи материали, вашият лаптоп е защитен при най-тежките обстоятелства.

Универсалният еко ръкав разполага с изключително гладък водоустойчив цип, прибираща се дръжка за носене и практично отделение за съхранение, за да улесни ежедневието ви. Eco Sleeve идеално пасва на всеки лаптоп с 11, 13,15,17 -инчов екран.

Продуктови предимства:

  • Технология за аерозащитна пяна
  • Устойчиви материали
  • Изработен от 3,5 рециклирани PET бутилки
  • Изключително гладък водоустойчив цип
  • Прибираща се дръжка за носене
  • Отделение за съхранение

Калъфите Gecko за таблети и лаптопи от Gecko Covers предлагат цялостна защита и удобство, от които се нуждаете за вашето устройство. Тези екологични калъфи за лаптоп са направени по устойчив начин с рециклирани материали, като направата на всеки калъф за използвани поне 3,5 пластмасови бутилки. С технологията Aeroprotective Foam можете да сте сигурни, че вашият лаптоп е в безопасност и на правилното място.

Gecko Covers ви помагат да защитите вашите ценни електронни устройства!С универсалните Eco Laptop Sleeve можете да пътувате навсякъде без притеснения.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania