Часовник Xiaomi Redmi Watch 2 Lite 1.55"

SKU
XMI_REDMI_2_LITE
-15%
Промо цена 95,00 лв. бе 112,00 лв.
Активен
1,55" HD сензорен дисплей С висока разделителна способност и цветни, показва се повече подробностиПо-голямо съотношение между екрана и тялото, 10% увеличение спрямо предишния модел Mi Watch Lite.

Свободно превключвайте между 100+ циферблата Множество определящи тенденциите комбинации, които да отговарят на вашето настроение
и облекло за деня.

100+ режима на тренировка Проследявайте упражненията си като експерт17 професионални режима, включително HIIT и йога, които да ви помогнат да постигнете желаната от вас фитнес цел. 100 разширени режима на тренировка, които ще ви предложат повече опции.

5ATM Водоустойчивост Може да се носи под душа и басейна

Високоточен GPS чип поддържа четирите основни глобални системи за позициониране. Вграденият GNSS чипсет се предлага с подобрена производителност за по-прецизно проследяване на позицията. Поддържат се четири основни глобални системи за позициониране – GPS, GLONASS, Galileo, BDS.

Измерване на кислород в кръвта Нивото на насищане с кислород в кръвта (SpO₂) показва количеството кислород в кръвта. Получавайте измерване на SpO₂ по всяко време и навсякъде за спокойствие. Поддържа непрекъснато проследяване на SpO₂ по време на сън.

Мониторинг на съня Наблюдава съня ви 24 часа и предоставя подробни отчети за дълбок сън, лек сън и REM* етапи, за да ви помогне да разберете какво се случва по време на сън.

24-часово проследяване на сърдечния ритъм Вграден високоточен PPG сензор за проследяване на пулса ви 24 часа в денонощието. Изпраща предупреждение, когато се открие необичаен пулс.

Мониторинг на стреса Непрекъснатото наблюдение на стреса ви помага да постигнете по-добър баланс между работа и личен живот.

Дишане Три режима на тренировка ви помагат по-добре да коригирате дишането си, да отпуснете настроението си и да облекчите стреса

Женско здраве Запишете месечния си период и получете полезни напомняния предварително.

Вземете здравни данни с едно докосване Познайте тялото си по-добре, като преглеждате своя пулс, тренировки, сън и други здравни данни в приложението Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite*.Поддържа синхронизиране на данни със Strava*, за да можете да споделяте постиженията си от тренировките с приятелите си.

10 дни изключително дълъг живот на батерията Ново магнитно зареждане, просто докоснете за зареждане

Още полезни функции Имаме много повече неща, които със сигурност ще харесате. Разгледайте ги сега!
Управление на музиката
Метеорологично време
Известия за съобщения
Не безпокой
Сигнали за празен ход
Известие за входящо обаждане
Намери ми телефона
Аларма
Таймер
Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Как се доставят стоките?
Стоките се доставят с куриер до адрес или офис на СПИДИ
Къде да върна продукта?
Продукта може да се върне към AZO.BG или към търговецът, който го е доставил
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania