Tri-Bio TRI-BIO Natural еко пяна за миене на съдове, 300 мл. 17184

SKU
ZIZ_856922005544
7,29 лв.
Активен
TRI-BIO Natural еко пяна за миене на съдове, 300 мл.

Вид: пяна за миене на съдове
Опаковка: пластмасова бутилка с дозатор
Разфасовка: 300 мл.
Ползи: Постига се максимална хигиена само с натурални съставки.Не причиняват алергии и щадят природата.
Състав: С натурални съставки и про витамин B5 за мека кожа. 
Не съдържа: Фосфати, избелители на хлорна основа, силни разтворители, абразивни субстанции, оцветители и ГМО. Неутрално pH, биоразградим, не е тестван върху животни. Препоръчва се за употреба в къщи със септични ями и други автономни канализации.
Начин на употреба:  Разклатете, напръскайте обилно от двете страни, оставете за 2-5 мин., след това изперете по обичайния начин. 
Съхранение: Съхранявайте и транспортирайте при 2– 25˚C. Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете с много вода. При нужда потърсете медицинска помощ.
Допълнителна информация: Пяна за миене на съдове, суперконцентрат. Био-ензимите намаляват времето за накисване и усилията остават наполовина. С натурални съставки и про витамин B5 за мека кожа. Без оцветители и ароматизатори за хора с алергии, астма и с чувствителна кожа. Биоразградим, може да се употреба в септични канализации.

Забележка: Пазете на недостъпни за деца места. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнее с много вода, потърсете медицинска помощ. 

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania