Смарт часовник Huawei Watch Ultimate 48mm (Colombo B19)

SKU
HUAW_W_ULTIMATE
-15%
Промо цена 1175,00 лв. бе 1386,00 лв.
Активен
Смарт часовникът Huawei Ultimate има корпус от течен метал на основата на цирконий. Той е изключително здрав и устойчив на износване и корозия.
ПРОМОЦИЯТА Е САМО ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА!!!

Смарт часовникът Huawei Ultimate има корпус от течен метал на основата на цирконий. Той е изключително здрав и устойчив на износване и корозия. Което означава, че е създаден, за да издържи дори на най-предизвикателния терен, от пустинни дюни до величествени планини.

Дизайн

Huawei Ultimate Blue е направен за тези, които се осмеляват да мечтаят, с емблематичния червено-черен керамичен дизайн на пръстена, нанотехнологична изтънченост и страхотен тахиметър. Вдъхновените от компаса 360° рамки на Huawei Ultimate със сигурност ще разкрият вашия вътрешен изследовател! Съчетайте часовника с елегантна и издръжлива каишка от титаниева сплав, използвана в авиацията.

Дисплей

1,5-инчовият LTPO AMOLED екран пасва плътно под сапфирения циферблат на часовника и предоставя основната информация с един поглед, така че всяко гмуркане и изкачване да може да се извърши с абсолютна увереност.

Изключителна водоустойчивост

Huawei Ultimate притежава сертификат за водоустойчивост 10ATM, което ви дава свободата да предприемете по-предизвикателни гмуркания, благодарение на своя водоустойчив дизайн с 16 структури и водоустойчив филтър на микронно ниво.

  • Разнообразни режими на гмуркане като развлекателно гмуркане, техническо гмуркане, гмуркане в режим на измерване и свободно гмуркане, гъвкави настройки и данни от високо ниво правят Huawei Ultimate най-добрият приятел на водолаза;
  • Huawei Ultimate е първият интелигентен часовник, който предлага 100-метров режим за гмуркане, с набор от алгоритми за гмуркане на професионално ниво и насоки за гмуркане. Налични са и показатели от високо ниво като CEIL, за да ви осигурят несравнимо спокойствие, докато се спускате в дълбините на океана.
  • Неговият обновен интерактивен режим на свободно гмуркане поддържа запис на дълбочина от 100 метра, гъвкави настройки и дневници на кривите на гмуркане, като ви дава всичко необходимо, за да прегърнете нови приключения.

100+ режима на тренировка

С 20+ професионални и 100+ основни фитнес режима, този часовник покрива дейностите на открито за вашите мечти, от туризъм до бягане през пресечена местност до планинско катерене. Прецизното проследяване ви дава достъп до богатство от данни, включително калории, разстояние, маршрут и други, с много съвети по пътя, за да подобрите удоволствието си от пейзажа.

Дълъг живот на батерията

Huawei Ultimate предлага светкавично бързо безжично зареждане и след като бъде напълно зареден, може да издържи 14 дни, преди да се нуждае от още едно усилване, което го прави надежден спътник във вашите приключения на открито.

Целодневно управление на здравето

HUAWEI TruSleep 3.0 идентифицира ключови състояния на сън, с резултати за качество на съня и персонализирани съвети как да получите възможно най-добрата нощна почивка.

Технологията HUAWEI TruSeen 5.0+ подобрява точността на отчитането на пулса по време на напрегнати тренировки, използвайки осем фотоелектрични сензора, две групи светлинни източници, надграден AI алгоритъм и извити стъклени лещи.

С измерванията на SpO2, направени възможни от HUAWEI TruSeen 5.0+ технология за следене на сърдечната честота, можете да сте спокойни, знаейки, че когато става въпрос за HUAWEI WATCH Ultimate, грижа тече в кръвта!

Bluetooth разговори

Отговаряйте и отхвърляйте входящи повиквания, изпращайте персонализирани бързи отговори и преглеждайте дневниците на обажданията, за да останете включени дори когато излизате.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Как се доставят стоките?
Стоките се доставят с куриер до адрес или офис на СПИДИ
Къде да върна продукта?
Продукта може да се върне към AZO.BG или към търговецът, който го е доставил
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania