Робот прахосмукачка с моп Lenovo E2 Pro (L-VCL0E2) с UV дезинфекция

SKU
TT-L-VCL0E2
-36%
Промо цена 349,99 лв. бе 549,00 лв.
Активен
Роботът прахосмукачката LENOVO E2 Pro извършва сухо и мокро почистване. Има функция за UV дезинфекция.

Роботът прахосмукачката LENOVO E2 Pro извършва сухо и мокро почистване. Има функция за UV дезинфекция. Това умно и компактно устройство разполага с впечатляващи ресурси за ефективно почистване нa всякакви повърхности от прах, остатъци от хранителни продукти, косми на домашни любимци и др.
Приложението Lenovo Smart позволява да се свържете с прахосмукачката робот и да направите необходимите настройки: проследяване на почистването, таймер и др.

  • Мощен вакуум, V-образна ротираща четка и безчетков мотор.
  • Управление на смукателната мощ - режими СИЛЕН, НОРМАЛЕН и ТИХ.
  • Функция UV дезинфекция - Роботът дезинфекцира с ултравиолетова светлина, докато почиства.
  • Навигационна система с жироскоп. Благодарение на вградената навигационна система, прахосмукачката робот почиства прецизно по оптимална пътека според жироскопната карта, запомняйки зоните, които са вече почистени
  • Автоматично зареждане - Прахосмукачката робот автомтично се връща при зареждащата база винаги, когато батерията е на изчерпване. Така уредът е винаги със заредена батерия и готов за употреба.
  • Функция за мокро моп-почистване
  • Функция “График” - прахосмукачката разполага с функция за настройване на час за стартиране на почистване. По този начин роботът ще се активира в удобно за Вас време, дори ако не сте вкъщи, за да се радвате на по-чист дом.
  • Леснодостъпен контейнер за отпадъци, който може да почистите лесно, бързо и безпроблемно

Внимание! Роботът да се пълни само с чиста вода без препарати. Пълненето на контейнера с препарат може да доведе до повреда и отказ на гаранция .
Wi-Fi свързаност - Използвайте приложението Lenovo Smart, за да се свържете с прахосмукачката робот и да направите необходимите настройки - проследяване на почистването, виртуални стени, таймер, фокусирано почистване и тн.
Батерия : - Моделът е оборудван с мощна 2600mAh Li-ion, благодарение на която работи до 120 минути с едно зареждане (режим НОРМАЛЕН). За почистване на целия дом без усилия
Зарежда се за 4-5 часа.
Всмукателна мощност - 2000 Pa
Ниво на шум <65dB
Размери: 320 х 320 х 76 mm

Тегло: 4 kg
HEPA филтър
1.8м ограничителна магнитна лента
Капацитет на контейнера за прах: 450ml
Капацитет на контейнера за вода: 520ml

Гаранционен срок: 24 месеца
Гаранционен срок на батерията :12 месеца

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania