GT Игра с хвърляне на рингове- 6 бр. 17507

SKU
ZIZ_8586004121948
6,99 лв.
Активен
Игра с хвърляне на рингове- 6 бр.

Възраст: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 2 +
Размер: 30 х 30 х 17 см
Тегло на продукта: 0.165 кг
Комплектът съдържа: поставка с 5 бр. пинове, 6 бр. разноцветни обръчи
Материал: Пластмаса
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Баскетболът не е единствения начин да тренирате точността, прецизността и пространствената преценка на най-малките. Играчките с хвърляне на обръчи са страхотен начин най-малките да координират движенията на ръцете си – започвайки от нанизване на ринговете от непосредствена близост и бавно увеличавайки периметъра на играта.

Играта за точност е лека и с преносими размери от 30 см х 30 см х 17 см, поради което е подходяща за игра както на закрито, така и на открито – в собствения ви двор или по време на семейните почивки.  Тя се състои от поставка с 5бр. подвижни пинове и 6р. малки обръчи в пъстри цветове – те могат да се сглобят, разглобят и модифицират неограничен брой пъти.

Ползи: Първото и най-очевидно предимство на тази игра е нейната гъвкавост по отношение на възрастта на играчите. Най-малките могат да нанизват ринговете без да се отдалечават от предназначените за целта пинове, докато по-големите могат да опитват точността си от по-малки или по-големи разстояния, в зависимост от това колко добре се справят. Играта може да бъде използвана за организиране на своеобразни семейни турнири, в които да вземат участие дори тийнейджърите и родителите, като забавлението е гарантирано за всички участници.

Играта за точност е забавен и увлекателен начин децата да тренират координацията си и преценката си за пространствените взаимодействия, като същевременно тонизират определени групи мускули и подобряват физическата си издръжливост. Освен всичко останало, играта може да бъде използвана и за запознаване и колаборация с различните цветове, тъй като основите и обръчите са направени така, че да подлежат на едноцветно или многоцветно комбиниране.

Вашият рейтинг
Въпрос от Клиент
Няма Въпроси
Имате ли нужда от помощ?
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Azo.bg в ShopMania