Флагманът Realme GT 2 Pro се появи предпремиерно, очаква се в началото на 2022 г.

Realme GT 2 Pro е името на следващия флагман от китайската компания, за чието съществуване получихме официално потвърждение и от самия производител. И докато чакаме анонса на модела през 2022 г., вече имаме първи изображения, които разкриват дизайна му. 

Realme GT 2 Pro ще има по-различен от този на повечето актуални смартфони дизайн, като специален акцент ще бъде изпъкващата от корпуса основна тройна камера. Този детайл всъщност доста напомня на позабравения Nexus 6P на Google от 2015 г.

От кадрите става ясно, че две от камерите ще са с 50 МР резолюция (третата се говори, че ще бъде 8 МР), а обективите ще също ще получат специално внимание и цялостно би трябвало да видим сериозна крачка напред по отношение на фотовъзможностите от Realme. 

Апаратът ще се предлага поне в два цвята - бяло и ментовозелено.

Не се вижда дисплеят на Realme GT 2 Pro, но се очаква той да бъде 6.8" с висока резолюция Quad HD+, с OLED панел и със 120 Hz опресняване. Покривното му стъкло ще бъде плоско. 

Чипсетът щял да бъде Snapdragon 8 Gen1, което означава следващият най-мощен чип от Qualcomm.

Според по-ранни слухове Realme GT 2 Pro ще предлага още 32 МР селфи камера, 12 GB RAM и 256 GB UFS 3.1 памет, ще върви под Android 12, покрит от Realme UI 3.0 и ще поддържа 125 W супербързо зареждане.

Източник: Nixanbal