Часовниците Garmin стават още по-добри

Ако си търсите часовник, който да предлага различни фитнес функционалности, едва ли може да сгрешите ако се спрете на марката Garmin. Техните продукти са в по-високия ценови диапазон, но определено са едни от най-добрите смарт часовници на пазара с насоченост към спортни активности.

Една част от продуктовата гама на Garmin дори става още по-добра, тъй като компанията пуска нов ъпдейт, който добавя нови функционалности и подобрява някои от вече наличните. Сред новостите е Jet Lag (часова разлика) съветник, който може да ви помага при справянето с проблемите, провокирани от дълги самолетни полети. Подобрението предлага и няколко нови режима за по-екзотични спортове като тубинг, водни ски, уейкборд, уейксърф и ветроходни експедиции. От наличните вече режими тези за сноуборд и беккънтри ски са подобрени. В добавка към това тренировъчният статус и натоварването вече ще могат да се синхронизират на всички Garmin устройства, които притежавате.

Garmin също така подобряват и уиджета за изгрев и залез, като той предоставя повече информация с един поглед.

„ПРИКЛЮЧЕНЦИТЕ МОГАТ ДА РАЗГЛЕЖДАТ КАРТА, КОЯТО ПОКАЗВА ПОЗИЦИЯТА НА СЛЪНЦЕТО, НАСЛОЖЕНА ВЪРХУ ТЯХНАТА СОБСТВЕНА КАРТА, КОЕТО МОЖЕ ДА ИМ СЛУЖИ КАТО ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОРИЕНТИР ПРЕЗ РАЗЛИЧНИТЕ ЧАСТИ НА ДЕНЯ,“ ОБЯСНЯВАТ ОТ GARMIN.

Ако искате да пробвате този ъпдейт, трябва да го свалите от приложението Garmin Connect.  Подобрението е налично за моделите Enduro 2, Epix Gen 2, серията Fēnix 7, серията Instinct 2, Instinct Crossover, MARQ Gen 2, Quatix 7, Tactix 7 и серията Vívomove.




източник kaldata.com